Jobba hos oss

THAGE I SKÅNE AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggföretag med ca 330 medarbetare. Förutom byggverksamheten med håltagningsavdelningen ingår även plåtslageri, smide, fastighetsförvaltning mm. I koncernen är vi ca 420 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder. Vi är certifierare enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

Just nu söker vi:


ERFAREN LÖNEADMINISTRATÖR
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som konsult på Brightby där målsättningen är att du efter sex månader kommer att gå över i en anställning direkt hos Thage i Skåne AB.

Arbetsuppgifter

Du och en kollega har tillsammans ett totalansvar för lönerna i de olika bolagen i koncernen vilket innebär cirka 430 löner. Det innefattar löner utifrån Byggnads och IF Metalls kollektivavtal samt även cirka 25 % tjänstemannalöner.

I din roll som löneadministratör kommer du att ha hand om hela flödet kring lön såsom att kontrollera löneunderlag och stämma av mot projekt, rapportera skatter, pensioner, arbetsgivaravgifter samt hantera förmåner. Vidare kommer din roll även att göra årsavslut på lönerna, rapportera statistik samt ha kontakt med försäkringskassan och andra instanser som kan bli nödvändiga.

Kvalifikationer

För att vara rätt kandidat för rollen som löneadministratör har du en flerårig erfarenhet av löneadministration i större organisationer. Har du en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande kan detta i kombination med några års erfarenhet vara till din fördel. Det är av stor vikt att du har arbetat med kollektivavtal sedan tidigare där kunskap om Byggnads och IF Metall är starkt meriterande. I Thage-koncernen används Agda som lönehanteringssystem så har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det också meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du är trygg och positiv till din person. Du är serviceinriktad och har en fallenhet för att möta och bemöta olika personlighetstyper vilket är av vikt eftersom du kommunicerar med människor i hela bolaget, på olika nivåer och positioner. Eftersom du hanterar känsliga uppgifter sätts det även stort värde på din integritet och förmåga att hantera detta på ett professionellt sätt. Du är även van vid högt tempo och har förmågan att arbeta mot flera deadlines.

Ansökan

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag via Brightby´s webbplats: http://brightby.se/karriar/loneadministrator-till-thagekoncernen-kristianstad/


SERVICESNICKARE
Till vår byggserviceavdelning i Helsingborg söker vi just nu nya träarbetare för att möta nu- och framtidens konjunkturuppgång. Som medarbetare på byggserviceavdelningen hos oss på THAGE I SKÅNE AB arbetar du med ny- och ombyggnadsproduktion såsom lägenhetsrenoveringar, kontorsbyggnader, mindre totalentreprenader etc.

Arbetsbeskrivning
Vi på THAGE har en lång och gedigen erfarenhet av byggservicearbeten. Då vi nyligen startat upp en avdelning i Helsingborg behöver vi stärka vår organisation med fler duktiga yrkesarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande men fokus ligger främst på mindre arbeten av servicekaraktär. Förutom i Helsingborg har vi även byggservice i Malmö, Lund Kristianstad och på Österlen

Din profil
• Du bör ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet med ett yrkesbevis som träarbetare
• Körkort B
• Behärskar Svenska i tal och skrift
• Som person har du god social kompetens, har ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per e-post till anders.nilsson@thage.com eller i brev till Thage, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via formuläret längst ner på denna sida.


Den bästa byggaren börjar med att bygga en skolbänk.

Alla som jobbar i Thage får kontinuerligt vidareutbildning. Teoretisk och praktisk kunskap måste underhållas och utvecklas om den ska göra nytta, särskilt om man, som vi, vill vara den bästa byggaren på vår marknad. Och hållbarhet står alltid på schemat – avfallssortering är en mycket viktig del i att bygga för framtiden. Kunnande får aldrig bli en flaskhals hos oss.

Samarbete med SmartMatte

Smartmatte.se och Thage har i samarbete tagit fram verklighetsförankrade arbetsuppgifter. SmartMatte ger eleverna möjlighet att uppleva matematik i sitt verkliga sammanhang. När skola och arbetslivet samverkar får eleverna bättre omvärldsperspektiv. Materialet ger en förståelse för olika arbetsmoment och skapar en länk mellan matematik och arbetsliv. Här kan du se exempel på samarbetet.

Film om arbetsmiljö och säkerhet

Alla ansträngningar på Thage strålar samman i ett enda fokus – arbetsmiljö. Den goda arbetsmiljön garanterar säkerheten, arbetsglädjen och den höga kvaliteten vi står för. Se filmen här om hur Thage tänker arbetsmiljö!

Praktikplats

Att praktisera på Thage är ett bra sätt att lära känna företaget och samtidigt ett bra tillfälle för oss att få lära känna dig. Om du söker praktikplats eller har funderingar som rör praktik, hör gärna av dig till oss!

Examensarbete

Det är alltid roligt när studenter vill skriva om Thage i sina examensarbeten! Sammanfaller uppsatsen med något av våra områden och intressen hjälper vi gärna till!
Exempel på områden:

  • Byggvaruförsörjning-logistik
  • Datorstöd i byggandet
  • Miljöstyrning

 

Jobbansökan

  • Här kan du bifoga eventuella betyg, personligt brev, CV eller andra relaterade filer. Max 10 filer på max 5Mb vardera.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, jpg, tif.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.