Jobba hos oss

Just nu söker vi:

 


En erfaren projektingenjör med placering på Thages kontor i Kristianstad, Lund eller Sjöbo. Se mer här.


PLATSCHEFER OCH ARBETSLEDARE, INKÖPARE, PROJEKTINGENJÖRER OCH KALKYLINGENJÖRER

THAGE i SKÅNE AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggföretag med ca 330 medarbetare.
Förutom byggverksamhet ingår även plåtslageri, smide, mobilkransarbeten, fastighetsförvaltning m.m.
I koncernen är vi 460 medarbetare och omsätter ca 1,2 miljarder.
Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

THAGE är en sammanslagning av tre traditionstunga byggföretag, vi växer organiskt och söker
därför nya medarbetare i en konjunkturuppgång.

Vi söker Platschefer och Arbetsledare, Inköpare
samt Projektingenjörer och Kalkylingenjörer
för våra byggprojekt i Skåne.

Vi verkar för ett jämställt byggföretag och medverkar i Sveriges Byggindustriers program Mentor Bygg
för att utveckla kvinnliga ledare, vi ser gärna kvinnliga sökande, vi försöker också öka mångfalden i företaget.
Vi är ett framåt företag med visionen att “Vi ska vara den bästa byggaren på vår marknad”
– där man möts av engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar”.
Vi har också en vision om att stadigt öka vår omsättning.

Ansökningar ska vara oss tillhanda senast 27 augusti.
Vi förutsätter att du har erforderlig utbildning och/eller kompetens.
Du ansöker via formuläret längst ner på denna sida. Du kan få mer information via dessa kontaktvägar: tobias.lellky@thage.com eller anders.nilsson@thage.com eller i brev till Thage Box 515 29125 Kristianstad.
Något du undrar, ring Tobias Lellky eller Anders Nilsson så berättar vi mer. 044-313100


FORMSNICKARE OCH BETONGARBETARE
Till vår entreprenadavdelning söker vi just nu nya trä- och betongarbetare för att möta nu- och framtidens konjunkturuppgång. Som medarbetare på entreprenadavdelningen hos oss på THAGE I SKÅNE AB arbetar du med ny- och ombyggnadsproduktion såsom flerbostadshus, kontorsbyggnader, offentliga samhällsbyggnationer etc.

Arbetsbeskrivning
Vi på THAGE har en lång och gedigen erfarenhet av formnings- och betongarbeten. Då vi ser att våra tjänster inom platsbyggda konstruktioner efterfrågas mer och mer behöver vi stärka vår organisation med fler duktiga yrkesarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande men fokus ligger främst på formning, armering och betong för såväl träarbetare som betongarbetare. Vi arbetar i hela Skåne men merparten av vår produktion utförs i Malmö/Lund samt Kristianstadområdet.

Din profil
• Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet med ett yrkesbevis som träarbetare eller betongarbetare.
• Körkort B
• Behärskar Svenska i tal och skrift
• Som person har du god social kompetens, har ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt

THAGE I SKÅNE AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggföretag med ca 330 medarbetare. Förutom byggverksamheten med håltagningsavdelningen ingår även plåtslageri, smide, mobilkransarbeten, fastighetsförvaltning mm. I koncernen är vi ca 460 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö)
Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per e-post till anders.nilsson@thage.com eller i brev till Thage, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via formuläret längst ner på denna sida. Du kan få mer information via ovanstående kontaktvägar.


Den bästa byggaren börjar med att bygga en skolbänk.

Alla som jobbar i Thage får kontinuerligt vidareutbildning. Teoretisk och praktisk kunskap måste underhållas och utvecklas om den ska göra nytta, särskilt om man, som vi, vill vara den bästa byggaren på vår marknad. Och hållbarhet står alltid på schemat – avfallssortering är en mycket viktig del i att bygga för framtiden. Kunnande får aldrig bli en flaskhals hos oss.

Samarbete med SmartMatte

Smartmatte.se och Thage har i samarbete tagit fram verklighetsförankrade arbetsuppgifter. SmartMatte ger eleverna möjlighet att uppleva matematik i sitt verkliga sammanhang. När skola och arbetslivet samverkar får eleverna bättre omvärldsperspektiv. Materialet ger en förståelse för olika arbetsmoment och skapar en länk mellan matematik och arbetsliv. Här kan du se exempel på samarbetet.

Film om arbetsmiljö och säkerhet

Alla ansträngningar på Thage strålar samman i ett enda fokus – arbetsmiljö. Den goda arbetsmiljön garanterar säkerheten, arbetsglädjen och den höga kvaliteten vi står för. Se filmen här om hur Thage tänker arbetsmiljö!

Praktikplats

Att praktisera på Thage är ett bra sätt att lära känna företaget och samtidigt ett bra tillfälle för oss att få lära känna dig. Om du söker praktikplats eller har funderingar som rör praktik, hör gärna av dig till oss!

Examensarbete

Det är alltid roligt när studenter vill skriva om Thage i sina examensarbeten! Sammanfaller uppsatsen med något av våra områden och intressen hjälper vi gärna till!
Exempel på områden:

  • Byggvaruförsörjning-logistik
  • Datorstöd i byggandet
  • Miljöstyrning

 

Jobbansökan

  • Här kan du bifoga eventuella betyg, personligt brev, CV eller andra relaterade filer. Max 10 filer på max 5Mb vardera.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, jpg, tif.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.