Jobbtest

THAGE I SKÅNE AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggföretag med ca 330 medarbetare. Förutom byggverksamheten med håltagningsavdelningen ingår även plåtslageri, smide, fastighetsförvaltning mm. I koncernen är vi ca 420 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder. Vi är certifierare enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

Just nu söker vi:


CNC-Operatör / möbelsnickare till vårt snickeri

 

Då vi har en stor efterfrågan av våra tjänster fortsätter vi inom THAGE att växa, just nu behöver vi utöka vår medarbetarstyrka på snickeriet i Lund. Vi söker dig som är utbildad möbelsnickare och dessutom har flerårig vana av CNC.  Som medarbetare hos oss på THAGE arbetar du i ett kundorienterat företag med korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa och utvecklas i sin roll hos oss.

Om oss

På snickeriet i Lund tillverkar vi bland annat möbler, inredningar, trappor, fönster och dörrar på beställning. Det mesta är specialprodukter som tillverkas i en styck eller få styck. Vi på snickeriet arbetar både med tillverkning, montering och ofta även utformning av våra kunders projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, arkitekter, butiker, restauranger mm.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare på snickeriet ingår du i ett team om 9 möbelsnickare, en platschef samt en avdelningschef. Vi arbetar som ett team tillsammans och hjälps åt i projekten, där kvalitet och noggrannhet är viktigt.

Som CNC-Operatör och möbelsnickare kommer du arbeta med dels programmering och körning  av vår 5-axliga CNC-maskin, men även vara delaktig inom andra delar av produktionen. Främst kommer arbetet att ske på vårt snickeri men det kan även förekomma arbete ute hos kund.

För att trivas i tjänsten ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, självgående, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.

Din profil

 • Utbildad möbelsnickare
 • Flerårig erfarenhet av arbete som CNC-operatör / programmerare inom trä och möbelsnickeri
 • Goda kunskaper i svenska

Praktiskt

 • Heltid
 • Provanställning 6 månader tillämpas
 • Lön enligt Byggavtalet
 • Placeringsort Lund
 • Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande. Du skickar via mail till matilda.andersson@thage.com eller i brev till Thage, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka direkt via formuläret längre ner på denna sida. Önskar du mer information kontakta matilda.andersson@thage.com

 


TRÄARBETARE

Till vår entreprenadavdelning söker vi just nu nya Träarbetare för att möta nu- och framtidens konjunkturuppgång. Som medarbetare på entreprenadavdelningen hos oss på THAGE I SKÅNE AB arbetar du med ny- och ombyggnadsproduktion såsom flerbostadshus, kontorsbyggnader, offentliga samhällsbyggnationer etc.

Arbetsbeskrivning
Vi på THAGE har en lång och gedigen erfarenhet av byggnationer. Vi är ett traditionellt byggföretag där arbetsuppgifterna främst består av vanligt förekommande byggnadsarbete. Vi arbetar i hela Skåne men merparten av vår produktion utförs i Malmö/Lund samt Kristianstadområdet.

Din profil
• Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet med ett yrkesbevis som träarbetare.
• Körkort B
• Behärskar Svenska i tal och skrift
• Som person har du god social kompetens, har ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt


Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till anders.nilsson@thage.com eller i brev till Thage, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via vår hemsida, www.thage.com.
Du kan få mer information via ovanstående kontaktvägar.

 


Den bästa byggaren börjar med att bygga en skolbänk.

Alla som jobbar i Thage får kontinuerligt vidareutbildning. Teoretisk och praktisk kunskap måste underhållas och utvecklas om den ska göra nytta, särskilt om man, som vi, vill vara den bästa byggaren på vår marknad. Och hållbarhet står alltid på schemat – avfallssortering är en mycket viktig del i att bygga för framtiden. Kunnande får aldrig bli en flaskhals hos oss.

Samarbete med SmartMatte

Smartmatte.se och Thage har i samarbete tagit fram verklighetsförankrade arbetsuppgifter. SmartMatte ger eleverna möjlighet att uppleva matematik i sitt verkliga sammanhang. När skola och arbetslivet samverkar får eleverna bättre omvärldsperspektiv. Materialet ger en förståelse för olika arbetsmoment och skapar en länk mellan matematik och arbetsliv. Här kan du se exempel på samarbetet.

Film om arbetsmiljö och säkerhet

Alla ansträngningar på Thage strålar samman i ett enda fokus – arbetsmiljö. Den goda arbetsmiljön garanterar säkerheten, arbetsglädjen och den höga kvaliteten vi står för. Se filmen här om hur Thage tänker arbetsmiljö!

Praktikplats

Att praktisera på Thage är ett bra sätt att lära känna företaget och samtidigt ett bra tillfälle för oss att få lära känna dig. Om du söker praktikplats eller har funderingar som rör praktik, hör gärna av dig till oss!

Examensarbete

Det är alltid roligt när studenter vill skriva om Thage i sina examensarbeten! Sammanfaller uppsatsen med något av våra områden och intressen hjälper vi gärna till!
Exempel på områden:

 • Byggvaruförsörjning-logistik
 • Datorstöd i byggandet
 • Miljöstyrning

 

Jobbansökan

 • Här kan du bifoga eventuella betyg, personligt brev, CV eller andra relaterade filer. Max 10 filer på max 5Mb vardera.
  Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, jpg, tif.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.