Thagedagen 2017

Thagedagen 2017

 

Thagedagen är ett branschmöte i Thages regi, för Thages kunder och anställda. Årets Thagedagen blir den andra i ordningen. Efter 2016 års fokus på effektivitet – mer bygg per krona – flyttar vi sökarljuset till mjukare frågor om etik, arbetsglädje och hur framtidens byggande ska möta mångfacetterade hållbarhetskrav. Tvåfaldiga Grammisvinnaren Frida Hyvönen kommer att avrunda Thagedagen 2017 med sin musik, som sig bör i en av världens bästa konsertsalar.

Talarna representerar en väldig bredd:

 

Anders Andersson

Anders Andersson
Thages koncernchef, som alltid brunnit för det hållbara ledarskapet, berättar om sin syn på dess betydelse för välmående medarbetare och företag.

 

 

 

 

 

 

Christina Stielli

Christina Stielli
Skriver böcker och föreläser om arbetsglädje, medarbetarskap och förändring. Förmedlar budskapet att vi är varandras arbetsmiljö.

 

 

 

 

 

 

Stefan Einhorn

Stefan Einhorn
Professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet och överläkare vid Radiumhemmet. Mer känd för sina böcker och föreläsningar om ledarskap, etik och konsten att vara snäll.

 

 

 

 

 

 

Johannes Norlander

Johannes Norlander
Möbeldesigner och arkitekt som intresserar sig för frågan om kvalitet ur ett samhällsbyggnadsperspektiv. 2016 belönades han med Kasper Salinpriset för bostadshuset Studio 1 i Göteborg.

 

 

 

 

 

 

Julien de Smedt

Julien de Smedt
En av världens mest spännande arkitekter. Som 29-åring vann han The Golden Lion för Stavangers konserthus, som lyftes fram som världens bästa vid Biennalen i Venedig.