Årets Tollarpare 2021

Vår ägare och koncernchef Anders Andersson har blivit utsedd till Årets Tollarpare 2021 av Lions Club Tollarp och Tollarps Byalag.

År 1947 grundade Anders mor Elin och far Thage företaget Thage Anderssons Byggnads AB i Tollarp. Sedan dess har företaget växt och utvecklats till dagens THAGE i Skåne AB med systerbolag.

För oss på THAGE är det viktigt att komma ihåg vår historia, att ta vara på våra värderingar och att behålla den familjära känslan. Detta lyser igenom i juryns motivering till Årets Tollarpare:

“Anders du har aldrig glömt dina rötter. Du har under lång tid hjälpt till och stöttat Tollarp. Du personligen och företaget Thage har under många år sponsrat föreningslivet och gett barn, ungdomar och vuxna en möjlighet att utöva idrott. Under 2020/2021 har du ytterligare utvecklat orten genom en stor satsning på fastigheter i centrala Tollarp. Därför tilldelas du priset årets “Tollarpare”.”

På bild ser ni när Anders får diplom och blommor från Magnus Jönsjö från Tollarps byalag och Conny Fagerström från Lions Club Tollarp.

Läs även gärna Kristianstadsbladets artikel “Han blev årets Tollarpare: “Du har aldrig glömt dina rötter”.