Från Stall till Gårdshotell – Del 5

Sommaren är här och nu är det nära tills Allé på Österlen öppnar sitt nya Gårdshotell för gäster. Projektet besiktigades i slutet av maj och i tisdags förra veckan var vi på besök för att se hur hotellrummen ser ut med inredning.

Man får syn på Gårdshotellet på långt avstånd då det lyser med sin varma ockragula färg. Hotellet är idylliskt välkomnande där det ligger granne med åkrar och beteshagar. Eva Thuresson, som äger och driver Allé på Österlen, visade stolt runt på Gårdshotellet. Den varma känslan som man möts av utanför huset följer med in i hotellrummen. Färgsättningen och materialvalen är genomtänkta och harmonierar väl både utvändigt och invändigt.

Vid vårt besök förra veckan arbetade Allé på Österlen för fullt med att färdigställa ovanvåningen och några andra detaljer runt omkring. THAGE Byggservice hade också några arbetsmoment kvar innan allt är helt färdigt. Vi kommer därför att besöka Gårdshotellet igen lite längre fram för att dokumentera de sista detaljerna. Men redan nu kan vi konstatera att det har blivit ett fantastiskt fint resultat!

Om du vill besöka Gårdshotellet så bokar du rum via Allé på Österlens hemsida, www.alle.se.

 

Klicka på bilderna för förstoring.