Invigning av Marinpedagogiskt center

H.K.H Kronprinsessan Victoria och miljöminister Karolina Skog (MP) invigde Marinpedagogiskt center, 2017-10-11.

Vi på Thage fick äran att få bygga Marinpedagogiskt center till Malmö stad. Den 11/10 2017 var det högtidlig invigning av H.K.H Kronprinsessan Victoria och vår miljöminister Karolina Skog. Andra föredragshållare var Katrin Stjernfeldt Jammeh kommunstyrelsens ordförande, Elisabeth Lindgren Kulturdirektör, Dr. Cleopatra Doumbia-Henry President Maritime University och verksamhetens ledare Michael Palmgren.

Som kronprinsessan sa, att det är bra att sprida kunskap om våra hav. Det vi har kännedom om är vi rädda om.

Dr. Cleopatra Doumbia-Henry såg Malmö som en förebild i världen att öppna ett marint center. Hon hoppades att många länder och städer i världen tar efter. Föredragshållarna har varit i FN och hållit föredrag för att kunna få projektet genomfört.

Vår platschef Robin Kathy med sin dotter Timea som hade studiedag deltog. Robin fick mycket beröm som är välbefogat för genomförandet och samverkan. Jag är mycket stolt över Robins insats tillsammans med övriga medarbetare i Thage-koncernen säger ägare och koncernchef Anders Andersson.

Invigningen uppmärksammades även av Sydsvenskan: https://www.sydsvenskan.se/2017-10-11/eleverna-berattade-om-strandkrabba-och-tangspigg-for-victoria-nar-nya-centret-invigdes