Robin Ferlesjö – Ny VD i Thage i Skåne AB

Idag, den 1/9 2021, tar Robin Ferlesjö över rollen som VD i Thage i Skåne AB. Vi är mycket glada för denna succession där vi tar vara på Thage-andan och den höga kompentens som finns inom företaget.

Robin har arbetat inom Thage i Skåne AB sedan 2010 då han började som projektingenjör. Robin har haft en skarp utvecklingskurva inom företaget och har efter sin roll som projektingenjör arbetat som arbetschef, entreprenadchef och nu senast entreprenadchef med en tillika roll som vice VD.

– Robin har visat framfötterna redan från sin start här på Thage i Skåne AB. Han har hela tiden gjort ett bra arbete säger Anders Andersson, ägare, styrelseordförande och koncernchef för Thage-koncernen.

 

Robin har en mycket bred kunskap inom byggprocessen. Redan under gymnasiala studier var bygg inriktningen, som sedan efterföljdes av en kort period som träarbetare i produktionen. Därefter studerade han vidare vid Chalmers Tekniska Högskola på Väg- och Vattenbyggnad. Sin första tjänst som nyexaminerad civilingenjör hade han som arbetsledare på ett annat byggföretag innan han började på Thage i Skåne AB.

– Robin har stor teknisk kunskap kombinerat med en personlighet, som inger förtroende både hos medarbetare och kunder. Han brinner också för att utveckla Thage i Skåne AB och dess medarbetare. Han är mycket lämplig att bli VD i Thage i Skåne AB och har fullt förtroende av styrelsen och ägaren, fortsätter Anders Andersson.

 

Robin Ferlesjö, om framtiden för Thage i Skåne AB och sin nya roll som VD:

– Thage i Skåne AB är ett välmående och välrenommerat bolag och det ska vi fortsätta förvalta och utveckla. Vi ska fortsätta att stå för den kvalitet som vi är kända för och för att vara den självklara samarbetspartnern. Våra kommande utvecklingsområden finns bl.a. i vårt hållbarhetsarbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i fokus, säger Robin och fortsätter:

– Som ledare drivs jag av att ge de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att vara så framgångsrika som möjligt, både i sina roller men också i sina projekt. Att axla VD-rollen i Thage i Skåne AB, som framgångsrikt och värderingsstyrt bolag, känns oerhört inspirerande.

 

Thage i Skåne AB:s tidigare VD, Per-Åke Isacsson, kommer att finnas kvar inom företaget som senior rådgivare och vice VD. Att Per-Åke tar ett steg tillbaka för att släppa fram en ny VD ligger rätt i tiden för Thage i Skåne AB:s framtida utveckling och är ett gemensamt beslut mellan Per-Åke och Thage i Skåne AB:s styrelse och ägare.

 

Vi på Thage i Skåne AB ser med stor entusiasm på framtiden och den fortsatta utvecklingen av företaget!

”Vi ska vara den bästa byggaren på vår marknad – där man möts av Engagemang, Effektivitet och Enkla beslutsvägar”.

 

Vid frågor kontaktas Anders Andersson, ägare, styrelseordförande och koncernchef för Thage-koncernen, via vår telefonväxel
044-31 31 00.