Ombyggnad

THAGE Byggservice har lång erfarenhet och stor kompetens inom ombyggnationer. Vi har dessutom ett finsnickeri i Lund som kan komplettera med dörrar, fönster och inredning.

Står er verksamhet inför en förändring där era lokaler behöver anpassas för att uppfylla era nya behov? THAGE Byggservice hjälper gärna till. Hör av er till oss tidigt i processen, vi lyssnar på er vision och hjälper er att förverkliga den – både tids- och kostnadseffektivt och med högsta kvalitet. Vi har arbetat med många olika typer av verksamheter, häribland banker, laboratorium, butiker och restauranger. Kanske har ni en butik där en del av butiksytan ska omvandlas till kontor, eller en restaurang som ska utrustas med ny inredning?

Vi är vana vid att arbeta med korta byggtider som är möjligt med hjälp av god planering och framförhållning som gör att allt material finns på plats när det är dags att bygga. Vi genomför även projekt där beställarens verksamhet är i gång under byggtiden. För att detta ska fungera anpassar vi oss efter verksamhetens arbetstider och för en kontinuerlig dialog med beställaren för att minimera belastningen på verksamheten under byggprocessen.

Vi renoverar även bostäder, både lägenheter och villor. Många lägenheter och villor behöver renoveras innan nyinflyttning. I det läget är det ofta kritiskt att renoveringsprojektet håller både tids- och kostnadsplanen. Ju mer omfattande renovering eller ombyggnad, desto större nytta har du av en kvalificerad partner med lång erfarenhet av att räkna och planera.

Renoveringar av sommarbostäder inbegriper ofta arbeten utomhus så som terrasser och trädäck. Men lika ofta handlar det om att vinterbona sommarbostaden så att den fungerar som året runt-boende. Då byter vi kanske fönster, stärker tak och förbättrar isolering, och såklart uppgraderar vi kök och badrum. Inte sällan blir det tillbyggnader i form av fler rum att bo i, tvättstuga, garage eller grovförvaring. Är du privatperson ser vi till att du får ROT-avdraget utan problem.