Tack för att ni kom och firade att Thage fyller 75 år!

Mina medarbetare och jag ville verkligen skapa en oförglömlig dag tillsammans med er alla när vi firade att vi fyller 75 år.

När vi sågs i förra veckan på Malmö Live så strålade solen från en blå himmel utanför och i konsertsalen kunde vi alla slå oss ner och lyssna till hur våra fantastiska ledare här på Thage, presenterade hela vår koncern och vårt utvecklingsarbete. Allt för att ta oss in i en hållbar framtid och bli den bästa byggaren i Södra Sverige, även nästkommande 75 år.

Den röda tråden under dagen var vårt ständigt pågående arbete med ett ännu mer hållbart arbetsliv, en hållbar affär och ett hållbart samhälle samt kultur. Något som våra intressanta och otroligt inspirerande föreläsare underströk, var och en inom sina expertområden.

  • Vi lyssnade till erfarna Gert Wingårdh som tidigt satte avtryck som arkitekt, att ha fokus på hållbart byggande. Vi är mycket stolta att få arbeta tillsammans med Wingårdhs arkitektkontor med bl.a våra planer för nytt bostadsområde i Hammar utanför Kristianstad.
  • Sprudlande Linda Hammarstrand fick oss att förstå att har man haft en så häftig titel som ”Director of Passion” då vet man hur kultur byggs, på riktigt. Tack för många guldkorn som vi kunde plocka med oss hem.
  • Underbara Tone Bekkestad , du plockade bort alla tvivel (om nu några fanns) om att hållbarhet är den enda vägen, inte bara för byggbranschen utan alla som vill ge våra barnbarn och kommande generationer en framtid.
  • Spännande Micael Dahlen visar att som professor i ekonomi kan man forska på LYCKA och hur glada blev vi inte alla när vi insåg att ett av de allra lyckligaste yrkena är BYGGARE! Vi visste det innan men nu är det bevisat, så den tar vi med oss Micael.Sist ut på scenen under vår fantastiska dag tillsammans, klev stjärnskottet Miss Li som inte bara är en grym artist genom att sjunga helt otroligt utan har dessutom vunnit stipendiet ”Årets Hållbara Artist”. Du visade både i vår paneldiskussion och i ditt framträdande att du är briljant!

    Tack alla för en oförglömlig dag!

    Anders Andersson
    Ägare och Koncernchef inom Thage-koncernen